~~Hanya satu KONSPIRASI~~


Salam Warahmatullah...

~~Pembuka tirai 2 Mei 2011 kita semua dikejutkan dengan kematian pejuang tersohor Islam, iaitu Osama bin Laden yang terbunuh dalam serangan yang dilakukan oleh 'sekumpulan kecil tentera Amerika', sehingga kematiannya disokong oleh pemimpin-pemimpin negara yang lain...

~~Namun, kebenaran berita yang diumumkan oleh Barack Obama adalah tidak benar sama sekali. Begitu juga dengan penyiaran gambar Osama bin Laden yang mengalami luka-luka di bahagian mukanya (gambar atas) telah disiarkan menerusi stesen televisyen Pakistan adalah juga tidak benar.

~~Hal itu jelas menunjukkan bahawa gambar yang disiarkan oleh televisyen itu merupakan hasil gabungan dua keping gambar yang berbeza. Berikut adalah gambar yang dimaksudkan:


~~Sudah dapat membuat tanggapan bahawa semua itu adalah satu konspirasi kematian apabila pihak Amerika tidak menunjukkan bukti yang sahih. Sedangkan selama ini (merujuk kepada Saddam Hussein) Amerika sangat berbangga menjatuhkan pemimpin tersebut sehingga merakam detik kematian beliau. Kenapa tidak pada OSAMA BIN LADEN? Andai benar Osama terbunuh, mengapa perlu disorokkan mayatnya sehingga perlu dibuang ke laut??

~~Nantikan berita selanjutnya...Semoga Islam terus terpelihara dari 'tangan-tangan manusia kotor'. amin.

No comments:

Post a Comment

Copyright© All Rights Reserved sofya-mencaridiri.blogspot.com